Restaurant Renzo


Reviews


Verrassend, afwisselend en erg lekker!
We hebben echt genoten van de luxe borrelplanken en de pasta Bolognese. De planken zijn rijkelijk gevuld met kaasjes, ham, worst, garnaaltjes, forel, vissalade etc, maar ook met heel verrassende dingen zoals heerlijke oesters, carpaccio rolletjes en rodekoolsalade. Het soepje er bij is ook eeg lekker. Het ziet er heel verzorgd en mooi uit.
17-05-2021 - Madde Willemsen
Lekker!
Volop keuze in het afhaalmenu, de verschillende gerechten waren lekker. 1 minpuntje: de friet bij het stoofvlees was niet warm meer.
10-05-2021 - Mariëtte

Weekend special
Heerlijke spaghetti, goed warm, en een lekkere salade erbij. Top
02-05-2021 - Marja Denissen
Lekker en een goede prijs
Goede website, stipte bezorging. Leuke menukaart en lekker recept. Smaakt goed en geen overdreven prijs. Aanrader.
26-04-2021 - Eric

Weekend special.
De weekend special was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar.
23-04-2021 - Hannie van de Wal
Cadeautje
Wat een top adres. Begon al met een fijne communicatie. En dan het eten, we hebben ervan genoten. Echt een cadeautje op mijn verjaardag. Een aanrader!
19-04-2021 - Linda Overbeeke

Heerlijk en verrassend
Heerlijk 3-gangen menu gegeten. Alle kleine details en het samengaan van de juiste smaken. Het was echt geweldig!
16-04-2021 - Suzan S.
Geweldig
Wij hadden gekozen voor het 3 gangenmenu. Eigenlijk niets op aan te merken; het was allemaal heerlijk. Enige nadeel is, dat je vrij snel na elkaar het voor- en hoofdgerecht dient te eten omdat het anders te koud wordt. Het gerecht wordt er denk ik niet beter van als het eerst weer een tijdje in de oven opgewarmd dient te worden. (Hebben jullie daar wellicht een goeie tip voor?) Ook het dessert (chocolade creatie) was genieten.
11-04-2021 - Peter.

3 gangen menu
Fantastisch!!!
10-04-2021 - Femke Hillhorst
Topdinertje
De uitvoering was erg goed, de smaak van het gebodene was zo mogelijk nog beter! Zoals gezegd een TOPDINER! Wij zijn zeer tevreden!
06-04-2021 - Arthur Baeten

Genieten met verrassingen
Drie dagen mogen genieten van heerlijke maaltijden van Renzo. Bestel je hetzelfde maken ze er toch net even iets vernieuwends van. En altijd met een persoonlijke noot. Dank jullie voor de goede zorgen wat mij en mijn bezoekers heerlijke avonden heeft bezorgd.
05-04-2021 - Ingrid Keusters
Paasbox
Fantastisch, we hebben heerlijk gesmikkeld van de 4 topgerechten en het toetje. Een lust voor het oog en een streling voor de tong. Dankjewel team Renzo, ook voor het persoonlijke briefje en de vriendelijke bediening.
05-04-2021 - Marleen Verschuuren

Uitstekend
Heel lekker paasmenu werd thuisgebracht. We waren er blij mee.
05-04-2021 - Jan Breed
Heerlijk paasmenu
We hebben eerder bij Renzo gegeten. Dat was goed bevallen, waardoor we ons paasdiner dit jaar afgehaald hebben. Het was heerlijk. Mooi afgewerkt met verse producten. Zowel voor - hoofd - en nagerecht zeer smaakvol en goed afgewerkt. Aanrader dus.
04-04-2021 - Gerry Goethals-Goossens

Ontzettend lekker gegeten
We hebben het 3-gangen Paasmenu besteld en à la carte. Alles smaakte ontzettend lekker en de gerechten waren mooi opgemaakt. We gaan zeker vaker bestellen bij Casa di Renzo.
03-04-2021 - Marjolein
Heerlijk, mooi opgediend en dat krijg je gewoon thuis.
De maaltijd werd keurig op tijd bezorgd. Het was heerlijk en hoe kan het dat het zo mooi wordt thuisbezorgd! Eenvoudig om het supermooi op de borden te krijgen. En het oog doet immers ook wat. Complimenten en mijn gasten vonden dat ook. Een aanrader.
03-04-2021 - Ingrid Keusters

prima geregeld en heel lekker gerecht.
afgelopen zondag een afhaalgerecht gehaald bij Renzo. Het bestellen verliep soepel via de website en alles stond keurig klaar op de afgesproken tijd. Het eten ( het beenhammetje) was heerlijk, portie zelfs voor ons aan de grote kant. Dank jullie wel
24-03-2021 - Germa Zeijen
Heerlijk eten van Renzo aan huis.
Deze keer 2 zalige pasta gerechten met vis thuisbezorgd. Goed verzorgd, heerlijk warm, goede timing, en persoonlijk briefje erbij. Keer op keer heerlijke gerechten!!
21-03-2021 - MB koper

Helemaal super!!
Heerlijk gegeten. Prijs-kwaliteitverhouding was goed. En al het eten was gewoon heerlijk van smaak. Ook echt goed op smaak. Aanrader!
16-03-2021 - Birgitte Brouwer
degelijk
pasta gambenese smaakte goed, weinig verrassend. het dessert van mangobereidingen was netjes opgemaakt en smaakte heerlijk, een echte aanrader.
15-03-2021 - Phm Van son

Verjaardagsfeestje
Het eten was keurig op tijd en goed verpakt. Het eten was heerlijk en keurig verzorgd.
14-03-2021 - Bert van de Pol
Het was uitstekend!
Het was heerlijk en genoeg. Helaas heb ik geen foto genomen, even vergeten. Misschien een volgende keer. In ieder geval voor herhaling vatbaar. Groeten Renée
14-03-2021 - Renée Leenheer-Bezemer

Fantastisch diner met persoonlijke touch.
Het driegangenmenu van Renzo was er één om door een ringetje te halen. Zowel de vegetarische variant van voor- en hoofdgerecht als nagerecht van mango en het kaasplankje waren fantastisch en alles zag er bovendien fantastisch uit. Heerlijk gegeten en door de persoonlijke boodschap en vriendelijke ontvangst bij het afhalen was het bijna eenzelfde ervaring als een avondje in het restaurant. Hopelijk kan dat binnenkort weer. Voor dit substituut tijdens Corona krijgt Renzo van ons een 10. Aanrader!
12-03-2021 - Ferencz van Weert
Heerlijk thuis uit eten!
Elke keer weer een feestje op je bord. Kaarsje en wijntje erbij, heerlijk gegeten. Alles goed warm en makkelijk op te dienen. Kwaliteit echt prima.
09-03-2021 - marion mennnen

Heerlijke maaltijd laten bezorgen.
Het eten kwam stipt op tijd, was heerlijk warm, duidelijk vers gemaakt en het smaakte heerlijk!!!!
07-03-2021 - Mark Schulte
Verrassend lekker
Ondanks de Corona hadden we zin in een lekkere en uitgebreide restaurant smaak ervaring . Dit is totaal gelukt . Super lekker 3 gangen diner , alles was warm, heerlijke smaken en combinaties . Erg genoten
05-03-2021 - Bas Davelaar

We hadden de borrelplank voor 2 personen én de hapjes voor 2 personen. Daar hebben we dus 2 dagen van gegeten :-)). Heerlijk!
Wij hebben altijd heerlijk eten van Renzo. Hopen snel weer te mogen komen "zitten".
03-03-2021 - Nanny Spape
Heerlijk brood bij borrelplank
Mooie borrelplank, veel variatie, meer dan genoeg, uitgesproken smaken.
28-02-2021 - Else

Lekker gegeten met personal touch
Lekker gegeten. Goed verzorg en warm. We vonden ook de persoonlijke boodschap bij de bestelling erg leuk.
28-02-2021 - Ineke
Heerlijk genoten
Voor onze eerste trouwdag een borrelplank besteld voor twee personen. Wij hadden nog nooit van Renzo gehoord, maar zijn super verrast met wat we kregen. Heel divers, heel smaakvol en zeker voor herhaling vatbaar. We zien uit om na de lockdown een keer bij Renzo zelf te mogen genieten.
23-02-2021 - Evert van Lieshout

Verassend
Een heerlijke verassingsbox met Valentijn besteld. Bij elk gerechtje waren de lekkere smaakjes goed samengesteld en ook wat verassende combinaties. Ik heb samen met mijn vriendin zeker van genoten!
16-02-2021 - Thijs
Klasse
We hebben genoten van de geweldige Valentijn box. Het was super! Dankjulliewel!
15-02-2021 - Jacqueline Spiering

Valentijn
Genoten van jullie super lekkere Valentijnsbox.
15-02-2021 - Mireille Schrijer
Heerlijk thuis uit eten
Het was heerlijk om weer een beetje uit eten te zijn dank je wel.
15-02-2021 - Carola van Gorp

Renzo thuis: verrassend verrukkelijk!
Gisteravond hebben mijn man en ik genoten van het 3-gangen takeaway menu. Keurig op tijd thuis bezorgd en, ondanks een temperatuur ver onder de nul graden, nog lekker warm. Alles kant en klaar, wij hoefden verder niets te doen, alleen genieten. Complimenten aan Team Renzo !
14-02-2021 - Veronica Fuller
Driegangenmenu
Het was weer goed verzorgd en super lekker. Ondanks het slechte weer netjes op tijd bezorgd. Bedankt team Renzo
08-02-2021 - Don van Gorp

Renzo is een toppertje
Combinatie van vis, ingrediënten, dressings en sausjes zorgden weer voor twee heerlijke gerechtjes. Dessert was licht zoet, luchtig en een mooie afsluiter. Renzo laat je de Corona-maatregelen even vergeten.
07-02-2021 - Peter Bruers
Heerlijk gegeten.
Was precies op tijd en kon zo op tafel. Heerlijk gegeten! Fijn dat er zoiets in Goirle is.
07-02-2021 - Ans Kranendonk

Heerlijk gegeten!
Vandaag Pasta frutti di mare geprobeerd en daar hebben we geen spijt van. Veel vis, erg lekker. En nog lekker warm dus je hoeft er thuis niks meer aan te doen! Aanrader!
06-02-2021 - Marjon K.
Een heerlijk smulavondje
We hadden een borrelplank voor 2 pers. Het geheel was heel luxe klaargemaakt en heel ruim en compleet. Lekker met de beentjes onderuit een paar uurtjes pikken van al die lekkernijen met een lekker glaasje wijn. Super !!!
06-02-2021 - Ed Ramakers

Uitmuntend
Al meerdere malen hier eten besteld en (voor de lockdown) in het restaurant gegeten. Het eten is uitmuntend en wordt erg mooi gepresenteerd. De gerechten zijn in de boxen opgemaakt zoals je ze in een restaurant op je bord krijgt. Ze zitten zo in de box dat je ze zonder veel moeite op je bord schuift, zonder daarbij wat af te doen aan de opmaak. Hiermee creëer je een restaurant ervaring aan huis. Bovendien is de smaak uitmuntend en wordt het eten op tijd en met een vriendelijke glimlach aan huis bezorgd. Tenslotte is de prijs die je betaald niet te hoog.
06-02-2021 - Familie Vromans
Adres

Restaurant Renzo

Tilburgseweg 32

5051 AH Goirle

OPENINGSTIJDEN

Donderdag t/m zondag vanaf 12:00 uur


Contact

Telefoon: 06 - 506 133 43



© Copyright 2021 - Restaurant Renzo